Rusa pod zastavo Južne Koreje

Foto: EPA
Foto: EPA
Južna Koreja krepi svoje vrste pred februarskimi zimskimi olimpijskimi igrami.
Oglej si celoten članek

Mednarodni olimpijski komite je v nedeljo v Lozani potrdil, da bosta za to azijsko državo na domačih igrah lahko nastopila ruska biatlonca Jekaterina Avakumova in Timofej Lapšin.

Avakumova je za Južno Korejo nastopala že letos na svetovnem prvenstvu v Avstriji in na posamični 15-kilometrski tekmi osvojila peto mesto, zdaj pa je dobila dovoljenje tudi za olimpijski nastop.

Dovoljenje za menjavo države na ZOI sta dobila tudi dva francoska športnika. Biatlonec Florent Claude bo nastopal za Belgijo, alpski smučar Steven Theclierpa pa za Nizozemsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.