Rusi dobili prvi dan drsanja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na olimpijskih igrah v Sočiju je v umetnostnem drsanju najprej na sporedu ekipna preizkušnja, ki je novost v programu.
Oglej si celoten članek

Gre za seštevek nastopov posameznikov, posameznic, športnih in plesnih parov. Po uvodnem dnevu, na sporedu je bil kratki program za moške in pare, so v vodstvu Rusi z Jevgenijem Plušenkom na čelu pred Kanadčani in Kitajci.

Trikratni svetovni prvak Plušenko je danes prikazal lepo predstavo po vrnitvi med najboljše, dosegel drugo mesto, premoč pa priznal le Japoncu Juzuru Hanju. Nato sta stvari na svoje mesto za Ruse postavila svetovna prvaka med športnimi pari Tatjana Volosošar in Maksim Trankov. Ekipne drsalce v nadaljevanju čaka še kratki program za plesne pare in ženske, nato pa še prosti program za vse štiri kategorije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.