Rusiji še četrta zmaga

Foto: EPA Malkin Maljkin Rusija Danska SP v hokeju svetovno prvenstvo Foto: EPA Kokarev Jensen Nielsen Rusija Danska SP v hokeju svetovno prvenstvo Foto: EPA Birjukov Malkin Maljkin Rusija Danska SP v hokeju svetovno prvenstvo Foto: EPA Fowler Pacioretty Ryan Stastny ZDA Združene države Amerike Belorusija SP v hokej Foto: EPA Finska Francija Lhenry Komarovs SP v hokeju svetovno prvenstvo Foto: EPA Filppula Jussi Jokinen Hietanen Maenpaa Mikko Koivu Finska Francija SP v hokeju Foto: EPA Redlihs Nakladal Češka Latvija SP v hokeju svetovno prvenstvo Foto: EPA Saulietis Michalek Češka Latvija SP v hokeju svetovno prvenstvo Foto: EPA Češka Latvija navijač maska SP v hokeju svetovno prvenstvo
Ruski hokejisti so na svetovnem prvenstvu elitne divizije dobili še četrto tekmo, s 3:1 so premagali Dansko, in so na vrhu lestvice skupine B izenačeni z gostiteljico Švedsko.
Oglej si celoten članek

Obe ekipi sta že v četrtfinalu. V skupini A so hokejisti ZDA zahvaljujoč zmagi s 5:3 proti neposrednim tekmecem za četrtfinale Belorusom naredili velik korak proti osmerici.

V skupini B so favorizirani Finci visoko, s 7:1, pred 13.000 gledalci premagali Francoze in si prav tako že priigrali četrtfinale. Na drugi tekmi skupine A pa so češki hokejisti s 3:1 premagali Latvijce in jih prehiteli na lestvici; ekipi sta zamenjali mesti in po današnji tekmi imajo Čehi na tretjem mestu dve točki več od Latvije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.