Ruska lepotica razkrila vsebino Ronaldovega sporočila

Foto: Instagram viktorija odincova
Ruska zvezdnica družbenih omrežij zna skrbeti za samopromocijo.
Oglej si celoten članek

Ruska manekenjka Viktoria Odincova, ki je z objavami na Instagramu privabila že več kot pet milijonov slediclev, med katerimi so tudi nekatera največja imena iz sveta športa, se je med gostovanjem v spletni oddaji Makarena pohvalila, da je nekoč zavrnila pobudo Cristiana Ronalda.

Potem ko je razkrila, da je Ronaldo všečkal njeno objavo, je dodala: "Ja, poslal mi je sporočilo. 'Kako si?' Takoj sem ga izbrisala in nisem odgovorila. Seveda mu nisem dala niti priložnosti. Lepo vas prosim. Poznam dekleta, katerim je pisal, tako da mi je bilo takoj vse jasno. Lep pozdrav, adijo!" je dodala."

Stik sta z njo navezala tudi šestkratni svetovni prvak F1 Lewis Hamilton in najdražji nogometaš vseh časov Neymar.

Oba sta imela več uspeha kot Ronaldo, vendar ima tudi z njima, pojasnjuje 26-letnica, izključno prijateljske odnose.

"Najslavnejša oseba v mojem imeniku je Lewis Hamilton. Nazadnje mi je pisal 15. novembra, ko mi je voščil za rojstni dan. Prijatelja sva že tri leta, občasno se slišiva. Udeležila sem se tudi dirke v Sočiju. Ko sem ga spoznala, sem slabo govorila angleško. Komaj me je razumel," je povedala.

O odnosu z Neymarjem pa je dodala: "Poznam ga prek Lewisa. Povsem običajen fant, dopisujeva si prek Instagrama."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.