Ruski namiznoteniški igralci na OI

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mednarodna namiznoteniška zveza ITTF je v sredo sporočila, da bodo na olimpijskih igrah lahko nastopili trije ruski igralci.
Oglej si celoten članek

Polina Mihajlova, Maria Dolgič in Aleksander Šibajev bodo lahko zastopali Rusijo v Riu de Janeiru. Za ekipne tekme se ruska izbrana vrsta ni kvalificirala.

V odločitvi za nastop na podlagi poročila McLaren je mednarodna zveza upoštevala tudi dopinške teste, narejene izven Rusije, ki so bili negativna. ITTF si bo še naprej prizadevala, da namizni tenis ostane čist, so še zapisali v poročilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.