Rutenka iz 7-metrovke "zadel" stranski avt

Tudi to se dogaja. Sicer bolj poredko, a vendarle. Sergej Rutenka je gotovo velemojster rokometne igre, a tudi takšnim se včasih zgodi, da so tarča posmeha. Poglejte si posnetek iz pripravljalnega turnirja v Doboju, kjer se je Barcelona pomerila z Dinamom iz Minska.
Oglej si celoten članek

Sergej Rutenka je neizbrisen pečat pustil tudi v slovenskem rokometu, kjer je bil član Celja PL in velenjskega Gorenja. Že nekaj časa je eden glavnih igralcev slovite Barcelone, a tudi rokometašem takšnega kova se včasih kaj zalomi. Rutenki se je zalomilo pri izvajanju sedemmetrovke, kar je v smeh spravilo tudi njega samega ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.