Ružnić: Anglija da, Manchester ne

Foto: Žurnal24 Armin Bačinović ni potreboval veliko časa, da so ob njegovem imenu zastrigli z u
V Italiji se spet piše o zanimanju Manchester Uniteda za slovenskega reprezentanta in vezista Palerma Armina Bačinovića. Zastopnik Amir Ružnić: "Dva dobra angleška prvoligaša ga spremljata."
Oglej si celoten članek

"Fant si je zaslužil po vseh skeptičnih mnenjih javnosti, tudi slovenske. Usta je zaprl marsikomu in prepričan sem, da bosta tako on kot Andjelković šla po poteh Iličića in Bačinovića," je Amir Ružnić dejal o Jasminu Kurtiću, ki je v nedeljo zabil svoj prvi zadetek za Palermo.

Po nekaj dneh so zapisi o zanimanju Manchester Uniteda za 21-letnega vezista Palerma Armina Bačinovića v italijanskih medijih znova vzklili. Tako naj bi Alex Ferguson svojim sodelavcem že naročil, naj pripravijo ponudbo za nekdanjega člana Maribora, piše itasportpress.it, na katerega naj bi resno računali v naslednjih sezonah.

"Lahko potrdim, da sta interes za Armina Bačinovića izrazila dva angleška premierligaša, vendar ne Manchester United. Njunih imen ne morem izdati. Gre pa za dobra kluba, ki vezista spremljata že dlje časa, tako da tekma s Severno Irsko ni bila ključna," je za zurnal24.si pojasnil Bačinovićev zastopnik Amir Ružnić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.