Ružnić: O prestopih po koncu sezone

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Jasmin Kurtić je stalni član začetne enajsterice Palerma, ki se krčevito bori za obstanek med najboljšimi klubi italijanske Serie A. Zanimanje zanj so pokazali številni klubi, prevladuje Torino.
Oglej si celoten članek

"V javnosti in po medijih kroži veliko govoric. Že po koncu njegove zgodbe v Vareseju je bilo veliko govora, kam vse se bo preselil, a je na koncu prišel nazaj v Palermo," je italijanskim medijem dejal njegov agent Amir Ružnić in še enkrat zatrdil, da se bo o prestopih odločalo po koncu sezone.

In če bo Palermo izpadel iz Serie A? Bosta Josip Iličić in Jasmin Kutrić igrala med italijanskimi drugoligaši? "O tem nočem niti slišati, niti razmišljati," je Italijanom dejal Ružnić ter dodal, da svojim varovancem trenutno želi le dobre predstave, kakršne tako Kurtić kot Iličić, ki je zadel gol še na svoji tretji tekmi zapored, tudi kažeta.

24-letnega nogometaša iz Črnomlja si želi kar nekaj italijanskih klubov, med njimi prevladuje Pescara, najbolj verjetna destinacija pa je Torino, ki naj bi v zameno za Kurtića v Palermo poslal Rolanda Bianchija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.