RZS: "Žal imamo slabe novice"

Foto: RZS/Twitter
Foto: RZS/Twitter
V slovenski izbrani vrsti so odkrili dva primera koronavirusa.
Oglej si celoten članek

Rokometna zveza Slovenije (RZS) je v izjavi za javnost sporočila, da je prestavljena tudi tekma proti Turčiji v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2022, ki ga bosta gostili Madžarska in Slovaška.

Razlog sta pozitivna testa na novi koronavirus v slovenski vrsti. Oba igralca se trenutno v karanteni.

RZS je po prejetih rezultatih zadnjih testov takoj stopil v stik tako z evropsko kot s turško rokometno zvezo in se danes dogovoril za prestavitev obračuna, ki bi moral biti na sporedu v nedeljo ob 17. uri.

Sredin dvoboj prvega kola kvalifikacij za EP 2022, v katerem bi se Slovenci v celjskem Zlatorogu morali pomeriti s poljsko izbrano vrsto, je odpadel zavoljo več primerov okužbe pri tekmecih, nedeljski obračun s Turki pa po dveh pozitivnih testih v slovenski izbrani vrsti. Imen okuženih igralcev RZS ni sporočil.

V kvalifikacijski skupin 5 za nastop na EP je bila doslej odigrana le ena tekma, in sicer je Nizozemska na domačem obračunu tesno ugnala Turčijo s 27:26.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.