S čelado poškodoval samega sebe

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kicker ekipe Buffalo Bills Dan Carpenter ni imel svojega dne.
Oglej si celoten članek

Po zadetku running backa Buffalo Billsov Karlosa Williamsa je imel priložnost za dodatno točko na tekmi z moštvom New York Jets tudi kicker Dan Carpenter, ki pa je zgrešil svoj strel. S svojo potezo je bil vidno frustriran, v jezi pa je ob tla tudi vrgel čelado. A ta se je znala maščevati, Carpenter pa je končal s krvavim nosom. To res ni bil njegov dan.  

Potolažil se je sicer lahko z zmago z 22:17. Billsi so sicer ostali brez uvrstitve v končnico lige NFL, so pa s svojo zmago uvrstitev v play-off preprečili tudi Jetsom. Trener Billsov Rex Ryan se je tako na najlepši način maščeval ekipi, ki ga je lani odpustila z mesta glavnega trenerja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.