S kirurške mize v telovadnico

Foto: snapchat
Foto: snapchat
Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn se je manj kot teden dni po padcu na Copper Mountainu že posvetila treningu.
Oglej si celoten članek

Lindsey Vonn je pred dnevi padla na treningu v Copper Mountainu in zlomila desno nadlahtnico. Operacijo je uspešno prestala in posledice delila s svojimi sledilci na družabnih omrežjih. ''Ja, poznalo se bo. Po drugi strani pa je bolje, da imam to na roki kot na nogi,'' je pripomnila 32-letnica.

Vonnova pa kljub poškodbi ne počiva, temveč nadaljuje s treningi za dobro fizično pripravo. S tem namenom se je pretekli konec tedna mudila v telovadnici in gonila sobno kolo.

Za zdaj ni znano, kdaj naj bi se Vonnova vrnila v smučarsko karavano, sporočila je le, da bo naredila vse za čim hitrejši povratek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.