S kolenom v glavo soigralca

Foto: EPA
Foto: EPA
Triintridesetletni Brazilec Alex je dvoboj med Laziem in Milanom končal v bolnišnici. Mladi vratar Gianluigi Donnarumma ga je zadel s kolenom, branilec pa je izgubil zavest.
Oglej si celoten članek

Nekdanji brazilski reprezentant Alex jo je skupil na prvenstveni tekmi med Milanom in Laziem. Na dvoboju, ki se je končal z zmago rdeče-črnih s 3:1, jo je skupil v 50. minuti, ko ga je pri posredovanju s kolenom v glavo zadel mladi vratar Gianluigi Donnarumma. V trenutku je izgubil zavest, z igrišča pa so ga odnesli na nosilih.

Nekdanji nogometaš Chelseaja in Paris Saint-Germaina je k zavesti prišel v garderobi, nato pa so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so potrdili, da je dobil hud udarec v glavo. Ker niso mogli oceniti, kako težka je poškodba, je Alex noč prebil v rimski bolnišnici na opazovanju.

Brazilski veteran je sicer začel zadnje štiri tekme, Milan pa v tem času ni bil poražen. Tokrat ga je zamenjal Phillipe Mexes, ki je sicer poskrbel za drugi zadetek Lombardijcev na tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.