S kolesom čez drn in strn

Foto: mtbkranjskagora.si Gorsko kolesarstvo, kros Foto: mtbkranjskagora.si Gorsko kolesarstvo, kros Foto: mtbkranjskagora.si Gorsko kolesarstvo, kros Foto: mtbkranjskagora.si Gorsko kolesarstvo, kros Foto: mtbkranjskagora.si Gorsko kolesarstvo, kros Foto: mtbkranjskagora.si Gorsko kolesarstvo, kros
Na evropskem prvenstvu Hit MTB Masters 2011 v Kranjski Gori sta bili na sporedu dirki v krosu, kar štiri izmed sedmih naslovov pa so osvojili Italijani. Slovenci so ostali tik za najhitrejšimi. Ob koncu dneva je bil najboljši Peter Vesel na petem mestu v kategoriji 45–49 let. Omeniti pa velja še šesto in sedmo mesto nekdanjega olimpijca v tej disciplini Primoža Štrancarja in Aljoše Martinjaša.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.