S pretepom sklenili tekmo prijateljstva

Foto: Reuters tekma prijateljstva georgetown kitajska Foto: Reuters tekma prijateljstva georgetown kitajska Foto: Reuters tekma prijateljstva georgetown kitajska
Ob robu prvega obiska ameriškega podpredsednika Joeja Bidna na Kitajskem sta se na tekmi prijateljstva med Kitajsko in ZDA pomerili kitajska profesionalna ekipa Bayi Rockets in ameriška študentska ekipa Georgetown Hoyas. A košarkarska tekma prijateljstva se je v zadnji četrtini spremenila v fiasko, ko je iz za zdaj neznanega razloga izbruhnil vsesplošni pretep med igralci in osebjem obeh ekip – padali so udarci, leteli so stoli.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.