S salto in grdo poškodbo končal Giro

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Član Astane Tanel Kangert je moral končati dirko po Italiji zaradi zloma komolca.
Oglej si celoten članek

Estonec Tanel Kangert je bil pred 15. etapo Gira uvrščen na skupno visoko sedmo mesto, a je po hudem padcu sedem kilometrov pred ciljem moral odstopiti z dirke po Italiji. Za člana Astane je bil usoden slabo označeni otok na cesti. Vanj je priletel z veliko hitostjo, naredil salto in si ob pristanku zlomil levi komolec.

Z Astane so kasneje sporočili, da je za njihovega najboljšega kolesarja na dirki Giro že končan. Po tragični smrti Micheleja Scarponija, ki je bil celo predviden za vodjo ekipe na dirki, je Astana italijansko pentljo začela le z osmimi kolesarji, zdaj kolesari le še sedmerica njenih članov. Najboljšo uvrstitev doselj je s tretjim mestom v osmi etapi zabeležil Luis Leon Sanchez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.