S škarjicami pokosil soigralca

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Branilec Shanghai Shenhue je poskušal na atraktiven način ustaviti napad Changchun Yataija in pri tem brcnil v glavo svojega soigralca.
Oglej si celoten članek

Li Jianbin, branilec kitajskega prvoligaša, je po neuspelem zračnem dvoboju poskušal s škarjicami žogo poslati na nasprotnikovo polovico, pri tem pa ni videl soigralca, ki je želel posredovati z glavo in dobil močan udarec naravnost v obraz.

Nesrečni nogometaš je obležal na tleh, medtem ko se je Jianbin pognal v obrambo, saj so igralci Changshun Yataija krenili proti nasprotnikovemu golu.

Na srečo moštva iz Šanghaja pa nasprotnik ni izkoristil prednosti, ki jo je pustil sodnik, zdravniška ekipa pa je medtem oskrbela poškodovanega igralca, ki so ga z igrišča odnesli na nosilih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.