S štirimi funti in srečo do stanovanja člana Arsenala in Juventusa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Bi živeli v nekdanjem stanovanju nogometaša in selektorja Anglije?
Oglej si celoten članek

Luksuzno stanovanje v Nottinghamu, v njem sta nekaj časa živela nekdanji selektor Anglije Sven-Göran Eriksson ter bivši član Nottingham Forresta in danski reprezentant Nicklas Bendtner, ta je v karieri igral tudi za Arsenal in Juventus, je lahko vaše za štiri funte. A pri tem morate imati precej sreče.

Stanovanje, ki je sicer vredno 550 tisoč evrov, je namreč glavna nagrada na žrebanju, na njem pa lahko sodelujete že s tem, da najprej odgovorite na zastavljeno vprašanje (če se zmotite, lahko vse skupaj ponovite), nato pa za vsaj štiri funte kupite srečko. Teh sicer želijo prodati vsaj 660.000,

Pri tem sicer pazite, ker se v košarici znajde še dvofuntno plačilo za možnost dobitka 3.000 funtov. Nismo zasledili, da tujci pri žrebanju ne bi smeli sodelovati.

Foto: www.loquax.co.uk stanovanje

Gre sicer za stanovanje ob reki Trent, med drugim ima dve spalnici in dve kopalnici, moderno kuhinjo... V stanovanjskem kompleksu bi imeli na voljo tudi bazen, jacuzzi, telovadnico, podzemno parkirišče. Veliko sreče!

Stanovanje in nagradno igro si lahko ogledate TUKAJ. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:37 9. Januar 2021.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.