S takšnim evrogolom je mladi Slovenec odločil tekmo

Foto: Profimedia Jaka Bijol
Slovenski mladenič je zablestel v dresu velikana.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletni slovenski reprezentant Jaka Bijol je moskovskemu velikanu prinesel napredovanje v ruskem pokalu. Korošec je na tekmi med ekipama CSKA in Ufo v polno nameril v v sodnikovem dodatku drugega polčasa in tako dosegel edini zadetek na dvoboju. In to kakšen! 

Mladi vezist je soigralcu Nikoli Vlašiću nakazal, da bo stekel v kazenski prostor, Hrvat ga je našel s podajo, nato pa se je Bijol z obratom in preigravanjem otresel dveh tekmecev ter prišel do neoviranega strela. Okroglo usnje je poslal v bližnji kot vratarja Ufe. Bijol je v igro sicer vstopil v 64. minuti, na drugi strani pa je od 82. minute igral Lovro Bizjak. Pri Ufi sicer v kadru ni bilo kapetana slovenske reprezentance Bojana Jokića.

V četrtfinalu ruskega pokala bo zdaj na sporedu veliki moskovski derbi med CSKA in Spartakom.

Gol Mladi Slovenec vstopil v igro in zabil prvič v dresu velikana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.