S to (ne)potezo postal hit na spletu

Foto: Epa Robin Zentner
Nemški vratar Robin Zentner je postal zvezda na spletu.
Oglej si celoten članek

Čuvaj mreže nemškega prvoligaša Mainza Robin Zentner je verjetno na svojo žalost postal hit na socialnih omrežjih. Za to je kriv dogodek na tekmi zadnjega kola Bundeslige, ko je njegov klub gostoval pri Borussiji iz Mönchengladbacha. Dvoboj se je po vodstvu Mainza sicer končal z izidom 1:1.

Zentner si je na tekmi sicer privoščil napako, ki pa jo gostitelji na njegovo srečo niso kaznovali. V 31. minuti dvoboja je sprejemal žogo v svojem kazenskem prostoru, dvignil pogled in nato zamahnil v ... prazno. Okroglo usnje mu je namreč pobegnilo z želenega mesta, vratar pa ga je nato panično iskal s pogledom in si prislužil vlogo spletnega zvezdnika.

Giro Pibernik "zmagal" in postal hit na spletu

Naslednji treningi zanj zagotovo ne bodo lahki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.