Sabolič za eno leto k Medveščaku

Foto: Žurnal24 Robert Sabolič se vsaj za eno sezono seli k Medveščaku. (Foto: www.alesfevzer.co
Robert Sabolič bo v naslednji sezoni igral za zagrebški Medveščak, poroča klubska spletna stran. Letos je dal v dresu Acronija Jesenic v ligi Ebel 33 golov in bil s tem tretji strelec tega tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Robert Sabolič, ki se je ta četrtek s slovensko hokejsko reprezentanco odpravil na SP elitne divizije na Slovaško, je podpisal enoletno pogodbo z Medveščakom. Tako so zapisali na uradni spletni strani zagrebške ekipe.

Tako razpada zelo uspešen napad Acronija Jesenic Rok Tičar-Žiga Jeglič-Robert Sabolič. 23-letni Jeseničan je v lanski sezoni v ligi Ebel na 53 tekmah dal osem golov in imel 11 podaj, v letošnji pa na 54 kar 33 zadetkov in imel še 26 asistenc (tretji strelec lige). V vrstah Medveščaka, ki jim je letos zabil pet golov, se bo tako pridružil reprezentančnemu kolegu, vratarju Robertu Kristanu. Nosil bo dres s številko 11.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.