Sabonis doživel infarkt

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Legendarni litovski center Arvydas Sabonis je ob igranju košarke s prijatelji doživel srčni napad. Vsaj teden dni bo moral ostati v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Član Hiše slavnih lige NBA in ambasador pravkar končanega evropskega prvenstva v Litvi Arvydas Sabonis je po poročanju litovskih medijev doživel infarkt ob igranju košarke. Šestinštiridesetletna legenda, ki ga Litovci še vedno častijo skoraj po božje, kar je bilo vidno tudi ob zaključku EP, je bil prepeljan v bolnišnico, kjer naj bi ostal vsaj teden dni. Sabonis, ki v preteklosti ni imel večjih zdravstvenih težav, naj bi bil izven nevarnosti, srčni napad pa naj bi bil lažje oblike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.