Šachl ostaja v Olimpiji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hokejski klub Tilia Olimpija nadaljuje z gradnjo ekipe za prihajajočo sezono. Naslednji zidak v njej je prekaljeni branilec Peter Šachl, ki je v Tivoliju nastopal že v prejšnji sezoni.
Oglej si celoten članek

S slovenskim hokejskim prvoligašem HDD Tilio Olimpijo je podaljšal pogodbo češki hokejist Petr Šachl. Triintridestletni napadalec bo v zmajevem gnezdu ostal vsaj še eno sezono, so sporočili iz ljubljanskega kluba. Olimpijo so letos okrepili že trije kanadski branilci Scott Hothman, Jamie Fraser in Brad Cole, ameriški vratar Jean Philippe Lamoureux ter slovenski napadalec Ken Ograjenšek. Pogodbo so podaljšali John Hughes, Domen Vedlin in Matej Hočevar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.