Safarova Poloni vzela zmenek s Sereno

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pot najboljše slovenske teniške igralke Polone Hercog na turnirju v Charlestonu z nagradnim skladom 740.000 dolarjev se je končala v polfinalu, v katerem jo je izločila Čehinja Lucie Safarova.
Oglej si celoten članek

Deveta nosilka je Polono Hercog povsem nadigrala, saj ji ni dopustila niti igre. Izid je bil 6:0 in 6:0. Mariborčanka je na tekmi osvojila vsega 27 točk. Čehinja se bo v finalu pomerila z Američanko Sereno Williams, ki je bila do druge nosilke le nekoliko bolj radodarna kot Lucie Safarova, saj je zmagala s 6:1 in 6:1.

"Ne ravno sanjski konec turnirja, ampak glavno je, da imam v glavi zmage, ki so me pripeljale do polfinala. Danes je pač bil eden izmed tistih ekstra slabih dni v letu, ko ne veš, kaj bi sam s sabo na igrišču. Sčasoma in z izkušnjami bo takšnih dni čim manj," je Hercogova dejala po porazu in dodala: "Vsekakor sem razočarana z današnjim nastopom in predvsem počutjem na igrišču. Cilj pa je vtisniti si v spomin dobre tekme in pozabiti tiste slabe in se iz njih nekaj naučiti."

ATP Charleston, polfinale:

Serena Williams (ZDA/5) : Sam Stosur (Avs/2) 6:1, 6:1;
Lucie Safarova (Češ/9) : Polona Hercog (Slo) 6:0, 6:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.