Šafarova v bolnišnici

Foto: EPA
Foto: EPA
Finalistka OP Francije je zaradi bakterijske infekcije potrebovala pomoč zdravnika.
Oglej si celoten članek

Češka teniška igralka Lucie Šafarova znova nima sreče z zdravjem. Peta igralka sveta je po neuspehu na zadnjem turnirju za grand slam v sezoni v New Yorku, ko jo je že v prvem krogu izločila Belorusinja Lesja Curenko, trenutno na zdravljenju v bolnišnici v Brnu, kjer so jo sprejeli zaradi bakterijske infekcije.

Osemindvajsetletna Šafarova se je na letošnjem odprtem prvenstvu Francije v Parizu prebila vse do finala, kjer jo je premagala Američanka Serena Williams. "Za mano je res nič kaj prijazen mesec, najprej poškodba, zdaj pa se še moram boriti z infekcijo v bolnišnici. Potrudila se bom, da bom že kmalu nazaj," je tenisačica objavila na družbenih omrežjih in zraven še priložila fotografijo, kako leži na bolniški postelji v Brnu, poročajo češki mediji.

Šafarova se je sicer že uvrstila na sklepni turnir WTA v Singaporju v konkurenci dvojic skupaj z Američanko Bethanie Mattek-Sands, s katero sta zmagali na turnirjih ženskih dvojic na odprtih prvenstvih Avstralije in Francije, prav tako pa se ji kot petouvrščeni na svetovni jakostni lestvici WTA obeta tudi nastop v posamični konkurenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.