Sagadin "odrezal" zadnja dva

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Dan pred začetkom evropskega prvenstva mlajših članov je selektor Zmago Sagadin določil 12 košarkarjev, ki bodo branili slovenske barve na domačem turnirju. Kot zadnjima se je za sodelovanje zahvalil Bojanu Raduloviću in Urbanu Gorjancu.
Oglej si celoten članek

Na končnem seznamu dvanajstih igralcev so tako: Jaka Brodnik, Žiga Dimec, Miha Lapornik, Alen Omić (vsi Zlatorog), Jure Besedič, Klemen Prepelič (oba Helios), Gezim Morina (Union Olimpija), Marko Pajić, Luka Rupnik (oba Geoplin Slovan), Matej Rojc (Krka), Jan Špan (Maribor Messer) in Miha Vašl (Hopsi Polzela).

Slovenijo v predtekmovalni skupini D prvi preizkus čaka v četrtek ob 21. uri, ko jim bodo v Hali komunalnega centra nasproti stali Italijani. V petek sledi obračun s Švedsko (20.45), v soboto pa še z Litovci (20.45). V drugi del prvenstva peljejo tri najboljša mesta z vsake skupine.

Naši upi so se pod vodstvom bivšega slovenskega članskega selektorja in bivšega trenerja Olimpije, Crvene zvezde in Splita ter zdajšnjega stratega Heliosa, Zmaga Sagadina, sicer pripravljali v Domžalah, izkušeni Sagadin je napovedal boj za kolajno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.