Sagan ima novo ekipo

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovaški sprinter Peter Sagan bo zamenjal kolesarsko ekipo. V naslednji sezoni bo nastopal za Tinkoff-Saxo.
Oglej si celoten članek

Slovaški kolesar Peter Sagan, sotekmovalec Slovencev Kristijana Korena in Mateja Mohoriča pri moštvu Cannondale, bo v naslednji sezoni vozil za ekipo Tinkoff-Saxo, poroča slovaški časnik Sport.

Štiriindvajsetletni slovaški sprinter, ki je na dirki po Franciji tretjič zaporedoma osvojil zeleno majico za kolesarja z največ točkami, na Touru sicer ni zmagal niti v eni etapi, prav tako je po njegovih visokih standardih za njim zaenkrat povprečna sezona, edino veliko zmago je dosegel na dirki E3 Harelbeke.

Sagana so si sicer v svoji ekipi želeli tudi pri Astani in novi španski ekipi v lastništvu zvezdnika formule 1 Fernadna Alonsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.