Sahin: "Drugje bi zaslužil trikrat več"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nuri Sahin je zavrnil kritike ki trdijo, da se je za igranje v Liverpoolu odločil zgolj zaradi denarja. Turški reprezentant je bo na Anfieldu ostal vsaj eno leto, v novem okolju pa se zaenkrat dobro počuti.
Oglej si celoten članek

"Ne poznate me preveč dobro, če mislite, da sem prišel v Liverpool zaradi denarja. Če bi se mi šlo le za zaslužek, ne bi bil tu. Imel sem ponudbe, ki bi mi prinesle tudi do trikrat več denarja, kot ga bom prejemal na Anfieldu. Denar ni bil faktor pri izbiri kluba, saj vem, da bom ob normalnem poteku kariere kot nogometaš zaslužil dovolj denarja," je s hvalevrednim razmišljanjem kritikom odgovoril turški reprezentančni vezist Nuri Sahin, ki bo imel v Liverpoolu status posojenega igralca madridskega Reala.

"Edini razlog, ki me je pripeljal sem, je igranje nogometa. Sem v veličastnem klubu, trener mi zaupa in ceni moj slog igre. Sicer pa se počutim podobno kot v Dortmundu, kjer smo bili prava ekipa in smo skupaj postopoma napredovali. Ko je na klop sedel Jurgen Klopp, smo bili v prvi sezoni šesti, nato peti, zatem pa smo že osvojili naslov državnega prvaka, lani so fantje brez mene to ponovili. Imeli smo konstantnost in delali smo na dolgi rok. Tudi pri trenerju (Brendanu, op. p.) Rodgersu je koncept podoben in prepričan sem, da bomo samo napredovali in sčasoma nizali uspehe," je odločen in optimističen najboljši igralec Bundeslige v sezoni 2010/2011, ki so ga lani v Madridu dolgo pestile poškodbe.

V boju za njegove usluge je bil tudi Arsenal, a se je nekaj dni pred koncem avgusta zapletlo in Sahin je končal na Anfieldu, tako da se zdaj lahko zgodi, da bo za "redse" debitiral prav ta vikend proti "topničarjem". Brendan Rodgers se lahko torej veseli vsaj njegovega prihoda, potem ko mu ni uspelo dobiti podpisov Gastona Ramireza, Fernanda Llorenteja, Clinta Dempseya in Thea Walcotta, ki so bili v nekem trenutku vsi na seznamu želja bivšega stratega Swansea Cityja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.