Šala Mariborčanov na račun Liverpoola

Foto: Profimedia
Po visokem porazu Liverpoola so se oglasili iz Maribora.
Oglej si celoten članek

Mariborski nogometaši so pred slabim tednom dni na domači zelenici visoko izgubili proti Liverpoolu, ki je v Ljudskem vrtu slavil s kar 7:0. A nato so izbranci Jürgena Kloppa pokazali povsem drugačen obraz v nedeljskem ligaškem obračunu s Tottenhamom in visoko izgubili z 1:4.

Boleč poraz redsov so opazili tudi navijač(i) Maribora, ki opravlja(jo) s twitter računom, ki posreduje informacije o vijoličastem klubu v angleškem jeziku. "Hej @LFC, mi znamo remizirati proti Tottenhamu, pokličite nas," je zapis, ki je bil naslovljen na uradni profil kluba iz Liverpoola. Maribor je oktobra 2012 v evropski ligi sicer gostil Spurse in z njimi remiziral z izidom 1:1.

 "Pripravite se še na eno 'razbijanje'," se je odzval eden od Liverpoolovih navijačev, iz uradnega računa pa odgovor ni prišel. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:01 23. Oktober 2017.

    ah šala da te kap...uradna pijača vijol pa je 7up...zlatko in sedem golov..ahahah sneguljčica ima sedem palčkov..maribor pa sedem golov..zadeta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.