Salgado: "Mou se je že odločil glede prihodnosti"

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji nogometaš madridskega Reala Míchel Salgado je prepričan, da se je José Mourinho že odločil glede svoje naslednje destinacije.
Oglej si celoten članek

Miguel Ángel "Míchel" Salgado, nekdanji nogometaš Real Madrida, je prepričan, da se je José Mourinho že odločil glede svoje prihodnosti. Po mnenju nekdanjega bočnega branilca, ki je za Madrid nastopal v osvajanja lovorik polnih letih pod vodstvom Vicenteja del Bosqueja, je Portugalec namenjen v Anglijo.

Čeprav je Mourinho v sredo napovedal, da se bo po koncu sezone glede svoje prihodnosti "prijateljsko pogovoril" s predsednikom Los Blancos Florentinom Pérezom, je Salgado prepričan, da je Mou namenjen na Otok.

"Ne bo nobeno presenečenje, če se bo vrnil v Premier league. Mislim, da je že sprejel odločitev in da ta ne bo odvisna od tega, ali bo Madrid letos osvojil Ligo prvakov, ali ne. Mourinha si zlahka predstavljam zopet v Angliji. Rad ima Anglijo, rad ima vzdušje okrog angleškega nogometa in uživa v spoštovanju, ki mu ga namenjajo nogometni navdušenci tam," je svoje misli razkril Salgado.

Mourinho je služboval na Stamford Bridgeu pri Chelseaju med leti 2004 in 2007. Real Madrid vodi od leta 2010.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.