Salin nagrajen za odlično predstavo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Ob veliki zmagi Olimpije and francoskim Asvelom je blestel FInec Sasu Salin, kar ni ušlo očem niti vodilnim v tekmovanju.
Oglej si celoten članek

FInski košarkaš Uniona Olimpije Sasu Salin je proti ekipi iz Lyona v sredo zvečer prikazal eno najboljših predstav v zelenem dresu. Zgrešil je zgolj dva meta iz igre, 25 točka pa dodal še po tri skoke in podaje in štiri ukradene žoge. Navkljub odlični predstavi celotne ekipe na tej tekmi, je bil Salin vseeno najsvetlejša točka večera.

Njegovo odlično predstavo so opazili tudi vodilni v evropskem pokalu in Salina nagradili z nazivom najkoristnejšega igralca (MVP) 7. kroga tega tekmovanja. Salin je imel statistični indeks 32, kar je bilo sicer manj od drugega kadnidata. Košarkar Kragujevca Mouphatou Yarou je imel namreč statistični indeks 43, a je zaradi poraza svoje ekipe morel prepustiti naziv Salinu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.