Šaljivec Mou prestrašil sodelavca

Jose Mourinho si je privoščil predstavnika za stike z javnostjo pri Chelseaju.
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho je na novinarsko konferenco pred dvobojem z Arsenalom prišel pred Chelseajevim predstavnikom za medije Stevom Atkinsom. To je Portugalec izkoristil in se nekoliko pošalil s sodelavcem.

Ko je ta vstopil v sobo, je namreč vstal in s pomočjo zbranih novinarjev simuliral konec konference in odhod z nje. Atkinsu nekaj sekund ni bilo jasno, kaj se dogaja, a nato Mourinho ni zdržal brez nasmeška na ustih.

Vzdušje pri modrih je očitno zelo dobro pred dvobojem z najbližjim zasledovalcem na lestvici. Chelsea ima šest tekem pred koncem prvenstva sicer kar 10 točk prednosti pred topničarji, še točko več za Mourinhovo četo zaostaja Manchester United, ki pa je odigral tudi tekmo več. Chelsea in Arsenal se bosta pomerila jutri   

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.