Samomor na stadionu Porta

Foto: EPA
Foto: EPA
Po poročanju portugalskega Recorda, je komercialni direktor nogometnega kluba Porto, Mesquita Alves, v torek zvečer storil samomor na stadionu Dragao ...
Oglej si celoten članek

Po poročanju Recorda, naj bi se Mesquita Alves v torek na stadionu Dragao - sicer domovanju nogometnega kluba Porto - sam ustrelil v glavo. Poleg njegovega trupla so našli revolver.

Direktorja pravne osebe Comercial Porto, ki sicer skrbi za trženje produktov dvakratnih evropskih prvakov, naj bi našli v sredo popoldne v prostorih stadiona Dragao, kjer je Porto v sredo zvečer odigral tekmo Lige prvakov proti zagrebškemu Dinamu (3:0).

Mesquita Alves naj bi imel težave v zasebnem življenju, portugalska policija pa je začelo preiskavo o dogodku ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:15 22. November 2012.

    o tem se ne govori...slovenci se ne ubijamo...smo srečni in zadovoljni...nismo lačni...nimamo problemov...

  • 16:57 22. November 2012.

    Glede na to, da vodite zvezdniško evidenco o samomorih, bi bil zanimiv še veliko manj zvezdniški, a mnogo krutejši samomor …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.