Sampdoria spet v prvi ligi

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Italijanski nogometni klub Sampdoria je še zadnje moštvo v serie A za sezono 2012/13. Doria se je v dodatnih kvalifikacijah merila z Varesejem in ga v skupnem seštevku premagala s 4:2.
Oglej si celoten članek

Klub iz Genoe se je v dodatnih dveh tekmah za zadnjo vstopnico v Serie A meril z Varesejem, za katerega kot posojen igra tudi Jasmin Kurtić. Prvo tekmo na domačem igrišču je dobila s 3:2, v soboto pa so na povratni tekmi v Vareseju zmagali še z 1:0. Strelec edinega zadetka je bil Nicola Pozzi. Kurtić je za Varese odigral vseh 90 minut.

Nastop v najmočnejši italijanski ligi sta si priigrala še Torino in Pescara, v Serie B pa so izpadli Cesena, Novara in Lecce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.