Sanchez izgubil delo pri Fulhamu

Foto: Žurnal24 Sanchez je dobil nezaupnico zaradi slabih dosežkov.
Nogometni strokovnjak iz Severne Irske Lawrie Sanchez je izgubil mesto prvega strokovnega moža pri angleškem moštvu Premier League Fulhamu.
Oglej si celoten članek

Londonsko moštvo je sodelovanje z 48-letnim Lawriejem Sanchezom prekinilo zaradi slabih dosežkov, saj je na 24 tekmah zbralo le štiri zmage. Nastalo vrzel bosta do imenovanja novega trenerja zapolnila Ray Lewington in Billy McKinlay, angleški mediji pa kot resnega kandidata za novega trenerja omenjajo Johna Collinsa, ki je pred dnevi končal sodelovanje s škotskim Hibernianom. Fulham je na osemnajstem mestu v dvajsetčlanski angleški ligi, v soboto pa bo na domačem igrišču gostil Wigan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.