Sánchez pri topničarjih

Foto: EPA
Foto: EPA
Mario Mandžukić naj bi prestopil k Atleticu iz Madrida, Arsenal pred dogovorom z Alexisom Sánchezom.
Oglej si celoten članek

Pri Bayernu so včeraj uradno predstavili Roberta Lewandowskega, ki je k Bavarcem prestopil iz dortmundske Borussie. "Napočil je čas za naslednji korak. Bayern je na takšni ravni, da lahko tudi sam napredujem ter ob tem osvajam tudi lovorike. Odlično se počutim, moje baterije so povsem polne," je ob predstavitvi dejal Poljak, ki so mu pri Bayernu namenili številko devet. 

To je doslej nosil hrvaški reprezentant Mario Mandžukić. Ta je pred selitvijo v Madrid, kjer bo zaigral za Atletico. "Nič še ni podpisano, a verjamem, da se lahko zanesemo na dano besedo," je o prestopu 28-letnega Hrvata dejal športni direktor Bavarcev Matthias Sammer.

Tudi pri Chelseaju so se odločili za nakup hrvaškega nogometaša. Modre iz Londona je tako okrepil 19-letni Mario Pašalić, ki je doslej branil barve splitskega Hajduka. Precej bolj zvenečega novinca pa si obetajo mestni tekmeci Chelseaja. Alexis Sánchez naj bi že opravil zdravniški pregled pri Arsenalu, navijači topničarjev pa uradno novico o prestopu Čilenca iz Barcelone pričakujejo še danes.

Juventus je v pogovorih s Francozom Patricom Evrajem, pred selitvijo k Stari dami pa je tudi odlični mladi Španec Álvaro Morata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.