Sani na pomoč Irancem

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Sani Bečirović se v teh dneh nahaja v Teheranu, kjer sodeluje na treningih iranske reprezentance, ki se pod vodstvom očeta Memija pripravlja na bližnje SP v Španiji.
Oglej si celoten članek

"Iranski reprezentanci sem se priključil iz dveh razlogov. Prvi je ta, da pogledam treninge in s kakšnim nasvetom pomagam Memiju. Drugi pa, da se želim čim bolje pripraviti na novo sezono. Seveda z Iranci samo treniram, z njimi ne bom nastopil na prvenstvu. So pa zelo zadovoljni predvsem mladi, ker jim pomagam s svojimi izkušnjami, da vedo točno kaj pričakovati od evropskih igralcev," je za svojo spletno stran povedal 33-letni košarkar, ki se bo kmalu vrnil v Slovenijo, saj bodo Iranci prihodnji teden nastopili na Telemachovem turnirju v Stožicah. Iranci bodo v Španiji nastopali v izjemno zahtevni skupini A skupaj z Brazilijo, Egiptom, Srbijo, Francijo in domačini, tako da bo njihovo morebitno napredovanje v osmino finala precejšnje presenečenje.

"Tukaj sem nekakšen zunanji svetovalec in sodelavec," je svojo vlogo opisal sedaj že nekdanji član Krke, ki je v svoji bogati košarkarski karieri med drugim nosil dres Union Olimpije, Virtusa, Panathinaikosa, Benettona, moskovskega CSKA in iranskega Foolad Mahana. Izkušeni branilec se nadeja, da bo hitro našel novo klubsko sredino: "Zanimanja je veliko, imam že kar nekaj resnih ponudb in mislim, da bom imel kmalu novega delodajalca."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.