Sanijevi drugič boljši od Jakovih

Foto: Žurnal24 Tudi na prvi letošnji tekmi Barcelone in Panathinaikosa so bili boljši Bečirovič
V 11. kolu Evrolige sta se udarili ekipi Lakovičeve Barcelone in Bečirovičevega Panathinaikosa. Točkovno uspešnejši Jaka, zmaga vendarle (še drugič letos) Saniju.
Oglej si celoten članek
 

Slovenci v Evroligi

Barcelona : Panathinaikos 55:56 (Lakovič 9 točk; Bečirovič 0).

V 11. kolu košarkarske Evrolige sta si drugič nasproti stala Jaka Lakovič in Sani Bečirovič. V srečanju z vsega 111 točkami je Bečirovičev Panathinaikos premagal Lakovičevo Barcelono s 56:55. Sani h gostujoči zmagi ni prispeval niti točke, igral je vsega osem minut in zbral tri skoke. Jaka je v 29 minutah na parketu dosegel devet točk ter po tri skoke in podaje. Ob polčasu so vodili gostitelji z 31 proti 23, a podobno kot so sami v drugi četrtini ustavili napad grške ekipe, je slednja v tretji četrtini ustavila katalonsko ekipo in prišla do izenačenja. Odločilna četrtina se je končala z nizkim rezultatom 11:12 v prid Panathinaikosa. Prvi strelec tekme je bil Tsartsaris z 20 točkami, najboljši strelec Barcelone pa Grimau, zbral je 17 točk. Panathinaikos je zmagal že na prvi letošnji tekmi teh dveh tekmecev (76:67).

Panathinaikos z desetimi zmagami in enim porazom (21 točk) ostaja vodilno moštvo skupine C. Z 19 točkami mu sledita španska kluba Real iz Madrida in Barcelona. Četrti je Fenerbahče Gašperja Vidmarja in Emirja Preldžiča, peta pa Lottomatica Erazma Lorbka. Turška in italijanska ekipa sta igrali v sredo zvečer.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.