Sanjam same neumnosti

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

"Sanjam same neumne stvari. Veliko jih je," nam je v rubriki Druga plat zaupala mlada slovenska alpska smučarka Ana Drev, ki je razen dopinga v športu ne moti nič drugega.
Oglej si celoten članek
Ana Drev je ena od najbolj nadarjenih slovenskih smučark. Ko ne smuča, rada poprime za teniški lopar. To je njena največja razvada. Stalne selitve iz kraja v kraj jo tako izmučijo, da je njen najljubši poletni kraj kar Šmartno ob Paki, kjer se je rodila, pozimi pa se najraje podi po zasneženih strminah St. Moritza . V osnovni šoli jo je najbolj zanimala geografija, zato se ne gre čuditi njeni izjavi, da bi, če bi lahko izbirala, živela nekaj tisočletij nazaj, ko so Egiptu vladali faraoni. V videointervjuju je med drugim zaupala tudi to, da ji denar ne pomeni nič posebnega in da je ponosna na to, kar je.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.