Sanjski finale - Rafa : Fedex

Foto: Žurnal24 finale masters Rim 2010 Rafael Nadal
V finalu 2,8 milijona dolarjev vrednega teniškega turnirja v Madridu se bosta pomerila prvi in tretji igralec sveta, Švicar Roger Federer in domačin Rafael Nadal.
Oglej si celoten članek

V finalu 2,8 milijona dolarjev vrednega teniškega turnirja v Madridu se bosta pomerila prvi in tretji igralec sveta, Švicar Roger Federer in domačin Rafael Nadal. Španec, drugi nosilec, je v polfinalu premagal rojaka Nicolasa Almagra s 4:6, 6:2 in 6:2, Federer pa je bil boljši še od enega domačina Davida Ferera s 7:5, 3:6 in 6:3.

Nedeljski finale bo ponovitev lanskega, v katerem je Federer premagal Nadala in se nato prvič v karieri zavihtel tudi na tron odprtega prvenstva Francije v Parizu.

ATP Madrid, polfinale:

Rafael Nadal (Špa/2) - Nicolas Almagro (Špa) 4:6, 6:2, 6:2
Roger Federer (Švi/1) - David Ferrer (Špa/9) 7:5, 3:6, 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.