Šarapova ima novega trenerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Marija Šarapova je v iskanju stare forme sklenila sodelovati z nekdanjim trenerjem Monike Seleš.
Oglej si celoten članek

Ruska teniška zvezda bo tako v bodoče pod okriljem Svena Groenevelda. Šarapovi se v letošnji sezoni ni godilo dobro. Po dolgi poškodbi je izpadla že v drugem krogu Wimbeldona, po tem pa odigrala vsega en dvoboj. Greoneveld prihaja kot zamenjava za Američana Jimmyja Connorsa, ki je s Šarapovo sodeloval zgolj en mesec, preden ga je avgusta odpustila.

Nizozemec je pred tem treniral tudi Moniko Seleš, Mary Pierce, Tommyja Haasa, Nicolasa Kieferja in Michaela Sticha. 

Šarapova je zadovoljstvo nad novim trenerjem objavila kar na Facbooku: "Sodelujeva, odkar sem se vrnila na igrišče. Po dolgih letih, ko sem ga gledala na klopi svojih nasprotnic, sem vesela, da sva del iste ekipe."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.