Šarapova kljub suspenzu v ekipi za OI

Foto: EPA
Foto: EPA
Ruska teniška zveza je med potnice na olimpijske igre v Rio de Janeiro uvrstila tudi Marijo Šarapovo, ki je trenutno suspendirana, saj je marca priznala, da je padla ne testu dopinga.
Oglej si celoten članek

Kot pravi predsednik ruske teniške zveze Šamil Tarpišev, bo status Marije Šarapove rešen do konca prvega tedna grand slama v Roland Garrosu.

Ruska zveza računa, da bo Mednarodna teniška zveza preklicala kazen Šarapovi, saj je Mednarodna protidopinška agencija priporočila ukinitev sankcij atletom, pri katerih so odkrili uporabo meldonija. Po najnovejših raziskavah je namreč vprašanje, koliko časa meldonij ostane v telesu.

Šarapova, ki je na zadnjih igrah v Londonu osvojila srebrno medaljo, je v ruski ekipi skupaj s Svetlano Kuznecovo, Anastazijo Pavljučenkovo in Jekaterino Makarovo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.