Šarapova na Čekvetadzejevo

Foto: Žurnal24 Srbija bo v Budimpešto poslala Jeleno Janković in Ano Ivanović.
Znana sta polfinalna para zaključnega teniškega mastersa za ženske v Madridu. V prvem se bosta pomerili Rusinji Marija Šarapova in Ana Čakvetadze, v drugem pa Belgijka Justine Henin ter Srbkinja Ana Ivanović.
Oglej si celoten članek
 

Madrid (WTA masters)

Rumena skupina:
M. Bartoli (FRA, 7): J. Janković (SRB, 3) 6:1, 1:0 b.b.

Rdeča skupina:
M .Šarapova (RUS, 2) : A. Ivanović (SRB, 4) 6:1, 6:2

Srbska teniška igralka Jelena Janković je predala petkov dvoboj rumene skupine proti Francozinji Marion Bartoli. Francozinja je prvi niz dobila gladko s 6:1, v drugem povedla z 1:0, Jankovičeva pa je dvoboj zaradi zdravstvenih težav nato prekinila. Bertolijeva je prvi niz dobila gladko s 6:1, v drugem povedla z 1:0, Jankovićeva pa je dvoboj zaradi zdravstvenih težav nato prekinila.

"Bolna sem že več dni in zelo slabo se počutim. Povsem sem izčrpana, zato nisem mogla prikazati igre, ki so jo od mene vsi pričakovali," je pred odhodom iz dvorane povedala Jankovićeva.

V rdeči skupini je prvo mesto osvojila Marija Šarapova, ki je v zadnjem obračunu gladko premagala Ano Ivanović (6:1, 6:2), v rumeni skupini pa je bila prva Justine Henin, ki bo skušala v polfinalu in finalu nadaljevati niz 23 zaporednih zmag od Wimbledona julija letos.

V soboto bo na zaključnem turnirju sezone nastopila tudi Katarina Srebotnik. Na turnirju dvojic, na katerem sodelujejo le štiri najboljši pare sezone, bo ob 11. uri dopoldan skupaj z Japonko Ai Sugijamo zaigrala proti dvojici iz Tajvana Chia Jung Chuang/Yung Jan Chan.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.