Šarapova odpihnjena z igrišča

Foto: Epa
Foto: Epa
Znane so vse štiri polfinalistke Roland Garrosa.
Oglej si celoten članek

Romunka Simona Halep je zadnja polfinalistka teniškega turnirja za grand slam v Parizu. Prva nosilka pariškega turnirja je v četrtfinalu s 6:7 (2), 6:3 in 6:2 premagala 12. nosilko Nemko Angelique Kerber in se v polfinalu pridružila Španki Garbine Muguruza ter Američankama Sloane Stephens in Madison Keys.

Precej lažje delo kot Halepova, ki je za napredovanje potrebovala tri nize in dve uri ter 15 minut, je imela Garbine Muguruza. V polfinale se je tretja nosilka uvrstila gladko, s 6:2 in 6:1 je premagala 28. nosilko Rusinjo Marijo Šarapovo, za napredovanje med štiri pa je potrebovala le uro in 15 minut. Halepova in Muguruza se bosta pomerili v prvem polfinalu.

Že v torek sta si vozovnico za polfinale in medsebojni ameriški obračun za finale priborili Sloane Stephens in Madison Keys; prva je s 6:3 in 6:1 izločila Rusinjo Darjo Kazatkino, Keysova pa je v četrtfinalu s 7:6 (5), 6:4 premagala Kazahstanko Julijo Putincevo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.