Šarapova ostaja Serenina stalna stranka

Foto: EPA serena williams miami Foto: EPA serena williams miami Foto: EPA marija šarapova miami Foto: EPA marija šarapova miami Foto: EPA serena williams miami Foto: EPA marija šarapova miami Foto: EPA serena williams miami Foto: EPA serena williams miami
Američanka Serena Williams je zmagovalka teniškega turnirja WTA v Miamiju z nagradnim skladom 4,2 milijona dolarjev. Prva nosilka je v finalu s 4:6, 6:3 in 6:0 ugnala tretjepostavljeno Rusinjo Marijo Šarapovo in prišla že do rekordnega šestega naslova na tem turnirju.
Oglej si celoten članek

Williamsova, ki je hkrati osvojila svoj 48. turnir v karieri, se je s šestimi zmagami na istem turnirju pridružila ugledni družbi Chris Evert, Steffi Graf in Martine Navratilove. Williamsova je sicer v Miamiju slavila v letih 2002, 2003, 2004, 2007, 2008 in 2013.

Marija Šarapova je bila po osvojenem prvem nizu dobro na poti, da tretjič v karieri premaga eno najboljših tenisačic vseh časov, na koncu pa se je trinajste zmage nad Rusinjo veselila Američanka.

WTA, Miami, finale:

Serena Williams (ZDA/1) : Marija Šarapova (Rus/3) 4:6, 6:3, 6:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.