Šarapova pokazala zaročni prstan vreden več kot 300 tisočakov

Foto: Epa
Foto: Epa
Marija Šarapova uživa življenje po slovesu od teniških igrišč.
Oglej si celoten članek

Nekdanji ruski teniški igralki Mariji Šarapovi, ki je v svoji karieri osvojila prav vse štiri največje turnirje, se po slovesu z igrišč ne godi ravno slabo. Med drugim se je pred dobrim mesecem zaročila z bogatim britanskim poslovnežem Alexandrom Gilksom.

Enainštiridesetletni Gilkes, ki je bil v času študija dober prijatelj princa Williama, je nekdanji številki ena svetovnega tenisa ob zaroki podaril dragocen prstan, z njim se je Rusinja zdaj pohvalila tudi na socialnem omrežju instagram. Britanski mediji so hitro izračunali, da gre za prstan, ki je vreden 300.000 funtov (okoli 340.000 evrov).

Šarapova je bila sicer v preteklosti že zaročena, ko je bil njen izbranec slovenski košarkar Saša Vujačić. Zveza je trajala od leta 2009, leta 2011 je sledila zaroka, avgusta 2012 pa je teniška igralka potrdila, da sta se z nekdanjim NBA igralcem razšla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.