Šarapovi uspel veliki met

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodno športno razsodišče (Cas) je skrajšalo kazen nekdanji prvi igralki sveta in dopinški grešnici Mariji Šarapovi.
Oglej si celoten članek

Mednarodno športno arbitražno razsodišče v Lozani (Cas) je ruski teniški zvezdnici Mariji Šarapovi zmanjšalo kazen prepovedi tekmovanja, ki jo je doletela zaradi dopinških obtožb, na 15 mesecev.

Šarapova, ki so ji sprva zaradi uporabe meldonija naložili dvoletno kazen, se bo po pritožbi na Casu lahko na igrišča vrnila 26. aprila prihodnje leto.

"Seveda je vse odvisno od nje, ali se bo vrnila na prejšnjo raven igranja tenisa. Mi si želimo, da bi igrala za reprezentanco in zmagala na naslednjih olimpijskih igrah," je dejal predsednik ruske teniške zveze Šamil Tarpiščev.

Šarapova se je na Cas pritožila 9. junija, zaradi kazni pa ni smela nastopiti na avgustovskih OI v Rio de Janeiru.

Foto: EPA Matthieu Reeb

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.