Šarapovo muči poškodba gležnja

Foto: EPA
Foto: EPA
Marija Šarapova je zaradi poškodbe gležnja, ki se ji vleče še iz lanske sezone, odpovedala nastop na turnirju v Brisbaneu. Rusinja pa se nadeja, da bo nared za Australian open.
Oglej si celoten članek

Ruska teniška zvezdnica Marija Šarapova ne bo nastopila na uvodnem avstralskem turnirju serije WTA v sezoni 2012. Srčna izbranka slovenskega košarkarja Saše Vujačića bo Brisbane izpustila zaradi poškodbe levega gležnja.

"Gleženj še ni stoodstoten, zato še ne bom mogla igrati," je povedala sibirska lepotica, ki živi in trenira v ZDA. Trikratna zmagovalka turnirjev za grand slam si je gleženj zvila septembra v četrtfinalnem obračunu turnirja v Tokiu, ko je igrala proti Čehinji Petri Kvitovi. Sicer pa Rusinja pričakuje, da bo pripravljena za nastop na prvem turnirju za grand slam, Australian open, ki se bo začel 16. januarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.