Sarma estonski nacionalni junak

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Po zaslugi Slovenije in zmage proti Srbiji bo iz naše kvalifikacijske skupine C v dodatne kvalifikacije presenetljivo napredovala Estonija. Ob Baltiku slavijo Konstantina Vassiljeva in ostale ter tudi Samirja Handanovića.
Oglej si celoten članek

Estonci so z uvrstitvijo v dodatne kvalifikacije za nastop na Euru 2012 presegli same sebe in dosegli daleč največji uspeh v zgodovini. Ob Baltiku pa se danes ne bi veselili, če Slovenija v torek zvečer na kolena ne bi spravila Srbije in Estoncem na široko odprla vrat v dodatne boje, česar se zelo dobro zavedajo tudi rojaki Konstantina Vassiljeva. Ob strelcu spektakularnega zadetka Daretu Vršiču je med največjimi junaki v Estoniji tudi "hobotnica" Samir Handanović. Vratar Udineseja se je izkazal z nekaj izjemnimi obrambami, vključno s tisto ob strelu Nemanje Vidića iz najstrožje kazni in dodal velik delež k sploh prvi zmagi Slovenije proti reprezentancam nekdanje skupne države ter drugemu mestu Estonije v naši skupini. Sarma je s svojimi posredovanji Estonce navdušil celo do te mere, da so na priljubljenem socialnem omrežju Facebook odprli stran z imenom Handanović, estonski junak, ki ima že prek dva tisoč članov. Dober glas pač seže v deveto vas oziroma Estonijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.