Sarma prvič na treningu Interja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović je danes opravil prvi trening v opremi slovitega milanskega Interja. Prestop iz videmskega Udineseja v prestolnico Lombardije je zbudil veliko pozornosti na Apeninskem polotoku.
Oglej si celoten članek

Samir Handanović, ki ga veliko slovenskih nogometnih navdušencev pozna pod vzdevkov Sarma, je prejšnji teden za 11 milijonov evrov in polovične lastniške pravice za mladega nogometaša Davideja Faraonija prestopil iz Udineseja v Inter in tako svoj prestop postavil ob bok transferju Zlatka Zahoviča iz Porta v Olympiacos, ki je stal 13,5 milijona evrov.

Otrok ljubljanskega Slovana se bo za mesto v prvi enajsterici najbrž boril z Brazilcem Juliom Cesarjem, v svetovni prestolnici mode pa si nogometni kruh služi še en slovenski vratar Vid Belec, ki je prav tako član črno-modrih.

Danes je Sarma v Pinzolu opravil prvi trening v barvah Interja, slike si lahko ogledate na klubski spletni strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.