Sarma želja enega največjih klubov

Foto: Profimedias Najbolje plačani Slovenec v Italiji je Samir Handanović.
Foto: Profimedias Najbolje plačani Slovenec v Italiji je Samir Handanović.
Pri Manchester Unitedu si ob morebitnem odhodu Davida de Gee želijo pripeljati nekdanjega slovenskega reprezentančnega vratarja.
Oglej si celoten članek

David de Gea ima na mizi novo pogodbo, v njej so mu rdeči vragi znatno povišali plačo v želji, da bi španski vratar ostal na Old Traffordu. A podobno vsoto lahko nekdanjemu članu madridskega Atletica ponudijo tudi pri Realu, v Manchestru pa se tako bojijo, da bi se lahko odlični Španec preselil v domovino. Pri Unitedu so leta 2015 sicer že sprejeli ponudbo Reala, a je takrat prestop v vodo padel v zadnjem trenutku, saj oba kluba nista uspela pravočasno oddati dokumentacije.

Jose Mourinho, ki bo imel v poletnem prestopnem roku znova na voljo veliko denarja za nakupe, je že poiskal zamenjavo ob morebitnem odhodu de Gea, njegova prva tarča pa je po poročanju Independenta Samir Handanović.

"Dvaintridesetletni Slovenec je v preteklosti že privabil interes Liverpoola in Manchester Cityja, a ne v tolikšni meri kot zdaj Manchester Uniteda. Nadarjeni 18-letni čuvaj Milana Gianluigi Donnarumma je tudi opcija, njegov zastopnik je Mino Raiola, ki je agent tudi sedanjih članov Uniteda Paula Pogbaja in Zlatana Ibrahimovića," so zapisali pri Independentu.

Mourinho naj bi sicer ocenjeval, da mladi Donnarumma vseeno še ni dovolj zrel za prvega vratarja, velika prepreka pa je tudi vsota, ki bi jo za enega najbolj nadarjenih evropskih nogometašev zahtevali pri Milanu. Precej manj naj bi stal nekdanji reprezentančni vratar Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.